Sessió AGARIC, SUBJECTED, ADRIANA LÓPEZ, DEVELOPER & LOCAL SUICIDE a Barcelona

Agenda completa

Proxy al Moog techno club Barcelona.

AGARIC, SUBJECTED, ADRIANA LÓPEZ, DEVELOPER & LOCAL SUICIDE

PROXY 3.0:

15€ Taquilla
12€ Web20% Dte.
Dijous 12 Juny 2014
Components

AGARIC (WE ARE_SWEDEN) + SUBJECTED (VAULT SERIES_GERMANY) + ADRIANA LÓPEZ (GREY REPORT / MODULARZ_SPAIN) + DEVELOPER (MODULARZ / MOTE EVOLVER / POLEGROUP_USA) + LOCAL SUICIDE (BORDELLO A PARIGI / YOUR MOM’S_BERLIN)

& FRIENDS

Descripció

L’agència berlinesa Pullproxy torna al juny per tercer cop el dia 12 amb el productor suec resident del Pullproxy showcase Agaric, que acaba de treure el LP Into The Large Air al seu segell We Are. Per a la seva sessió ens ha promès temes nous, Detroit clàssic i les seves famoses escapades acid. El berlinès Subjected també és propietari d’un segell tot i que, durant el seu techno-trip, de vegades deixa de banda el seu Vault Series per editar coses a labels com Prosthetic Pressings o Electric Deluxe de Speedy J, arribant a punxar a les festes del segell durant el Detroit Movement Festival. El nord-americà Developer tornarà a Europa a presentar In Pure Form, el seu primer LP (Modularz 16), que inclou 25 temes que ja s’han publicat digitalment i que durant juny i juliol sortiran com a trilogia d’EPs de vinil. I us preguem que doneu la benvinguda a Adriana López, la dama del vinil. Cap del seu propi segell Grey Report, amb releases per a Modularz i Semantica, és una de les darreres DJs que punxa al vell estil: l’or negre que va convertir la música electrònica en el que significa al segle XXI. No ho oblideu mai i salveu el vinil!

VILLAROSA: el duo berlinès Local Suicide s’ajuntarà amb Purpur i alguns amics més per a prendre el Villarosa amb el seu pre i post disco, punk i glamour grooves. El seu debut We Can Go Everywhere EP estarà disponible a Bordello Parigi el 24 de juny.

A la xarxa

http://soundcloud.com/agaric
http://soundcloud.com/vault-series
http://soundcloud.com/greyreport
http://soundcloud.com/modularz
http://soundcloud.com/localsuicide

Sala:
Moog

Arc del Teatre 3
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
info-moog@masimas.com

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats