Sessió MISSY KARMA & OMAR LEÓN a Barcelona

Agenda completa

Missy Karma

MISSY KARMA & OMAR LEÓN

10€ Taquilla
Dijous 4 Octubre 2012
Descripció

Sales


Dades
Posició en els destecats/galeria: 
3
Preu Taquilla: 
10€
Gènere musical: 
Techno
Local: 


Foto
Foto: 
Missy Karma
Apareix a galeria destacada?: 
SI

Aquesta "dona dj", neix a Jerez de la Frontera (Espanya) fa 31 anys. Des de molt petita s'interessava per la música en general, però va ser amb el House de finals dels 80, el sons més electrònics de principis dels 90, el que la va impulsar a voler conèixer en profunditat tot el relacionat amb aquesta cultura. Respirar tambè l'Old School Hardcore, Jungle, Trance, Goa, Techno, Electro .. i successius estils que anaven arribant al sud d'Andalusia. 

14 anys al "backstage" del món electrònic li han donat maduresa musical i un gust exquisit, que actualment es transparenta en les sessions de manera particular. Però és el 2000 quan aquesta noia té l'oportunitat de posar-se davant d'uns plats, de mà d'un amic seu i dj de hip-hop, amb el que aprèn les nocions bàsiques de l'art de barrejar.

Dos anys més tard es converteix en l'essència femenina de Another Dimension Records, on comença a adobar com dj de la mà de Dj.Rasco, es converteix en la seva mà dreta, i comença a participar activament en cada un dels projectes del col · lectiu ( Botiga de discos, Botiga en línia, Booking agency, Manager Label, promoció d'esdeveniments, etc .....).

Missy Karma va ser guanyadora del concurs a nivell nacional de dj "New Sound" 06, per la seva originalitat musical i el seu bon fer barrejant.

Després de la seva estada a Berlín (Alemanya) el 2004, es veu inevitablement influenciada per sons cada vegada més electrònics que actualment es perceben en el seu sessions de Techno.

La seva tendència musical està fortament arrelada a clàssics com Kraftwerk i cercadors del so més prohibit com Anthony Rother, Exzakt i Drexciya. Ritmes trencats i contundents, sons seriosos contrasten amb l'elegància de Missy karma, i demostren que aquesta noia va marcant estil propio.Siendo així una de les poques djs nacionals a les que se li identifica amb aquest estil Electro.

Resident al costat de dj Gonzalo Miranda, d'un dels llocs de moda de la província de Cadiz "El Xiringuito Africà" durant l'estiu del 2009.Donde amenitzava amb Deephouse i les vocals més elegants, les tardes i postes de sol.

Resident de "El Garatge" a la seva ciutat natal al Hivern del 2009/10, on Missy Karma acompanya els sopars amb aquesta qualitat musical que sempre va amb ella. Plena de grooves la pista del Edèn, en les Canelles de Meca (Cadiz) l'estiu del 2010 al costat de Marcos Cruz

El 2008 és fitxada pel booking Raveart, encarregat dels majors esdeveniments de sons Breaks del pais.Indispensable en festivals com Summer festival, retromusic festival winter festival, Woman love djs, Hardcorebats tour (Uk) SFX Comeback etc etc ...

Tambè va fer els seus primers passos com a locutora en l'emissora dedicada a l'electrònica de la Badia de Cadis "Salvatge fm", on omplia de ritme les primeres hores de la matinada dels dissabtes ..

Considerada un dels djs més sol · licitats d'Andalusia, recorre cada cap de setmana amb la seva música les províncies Andaluses, i freqüentment en la comunitat Extremenya, illes Canàries i el sud de Portugal i Marroc.

convidada En programes de ràdio tan destacades com Ibreaks (Uk), Breaks fm (Uk), Bass Agenda (uk) o Rua fm-Raveolutions (Portugal), radiomix (Uruguai) i un gran nombre a nivell nacional com Ràdio 3 (Madrid) Contacte sintètic (Barcelona) ...

Actualment ha traslladat la seva residència a la ciutat de Barcelona, ​​on ha començat la seva etapa de producció musical, i s'ha obert un forat respectat a la ciutat, on són selectes seus sesiones.Ademàs s'encarrega de promoure costat de dj Awco les nits de " contacte sintètic ", enfocades exclusivament al so Electro

Ha compartit cartell amb artistes tan destacats com, dj Hell, Octave one, Kazu Kimura, Oscar Mulero, Jim Masters, Pendullum, Billy Dalesandro, Expander, Mathias Tanzmann, DavidSquillace, Mark manzenit, TaniaVulcano, Alexanderkowaski, Octave One, aril Brikha, Hybrid , Cris Carter, Elite Force, Dave london, Icey, Pendulum, Freq Nasty, Stanton Warriors, Dirty Phonics ... Encara que menys freqüents, són molt interessants i intenses seves sessions de chill, dub, lounge, downtempo, 2step, soulfull ...Notable La seva actuació en la desfilada de Belulah per a la passarel · la de moda flamenca de Jerez 2010 i 2011, on va tenyir de electrònica Col · lecció flamenca arriscada i innovadora.

D Other visió és l'àlies que utilitza quan aquesta artista es vol mostrar sense cap tipus de restricció

Dj versàtil i carismatica que no dóna lloc a la indiferència alla per on passa ...

URLs/Xarxes Socials
myspace: 
http://
youtube: 
http://
twitter: 
http://


Dades Atiza
Estat: 
Publicable
Tipus: 
Concert

A la xarxa

http://soundcloud.com/missy-karma
http://soundcloud.com/d-other-vision/d-other-vision-subtle
facebook

Sala:
Moog

Arc del Teatre 3
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
info-moog@masimas.com

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats