Història

A mitjans dels 90, la música electrònica es popularitzava de manera definitiva a Barcelona i, d'acord amb els nous temps, Mas i Mas van decidir ampliar la seva oferta amb un local en què tingueren cabuda totes aquelles noves sonoritats. Així és com neix Moog Electronic Dancing Club, un nou club al cor del Raval (a dues passes de les Rambles i la Plaça Reial) , que tot i mirar cap al futur, recupera un clàssic del Barri Xino més autèntic (el mític Villa Rosa) i la tradició dels dancings (precursors dels actuals clubs) . Sota la batuta de l'expert DJ. Loe i amb una política d'obertura diària (de dilluns a diumenge) , Moog s'estableix ràpidament en una cita ineludible l'oci nocturn a la ciutat comtal, un temple per a aquells que gaudeixen ballant amb els ritmes més electrònics i sintètics.

 

Convertit en el nostre referent, la seva fama traspassa ràpidament les fronteres, convertint-se en cita obligada per a djs i productors d'arreu del món.

Molts són els noms consagrats que van fer la seva primera aparició (ja fos en l'àmbit nacional com local) a la cabina de Moog, donant així l'oportunitat al públic de gaudir d'un gran nombre de propostes. Les dimensions del local fan que les sessions siguin úniques i sorprenents, on els assistents poden gaudir de grans noms de l'electrònica com Jeff Mills, Laurent Garnier, DJ. Hell, Richie Hawtin, James Holden o Josh Wink en un ambient gairebé íntim.

Des de la seva inauguració el 1996, Moog ha destacat per una programació íntegra i de nivell, donant cabuda tant a noms locals com estrangers, ja fossin noms consolidats com propostes emergents. La longevitat i popularitat d'aquesta proposta és mostra del seu èxit, i, avui dia, Moog segueix oferint una programació tan fresca i excitant com des de la seva inauguració el 1996.

LLARGA VIDA AL MOOG.

 

 

 

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats