Flamenco Barcelona: Show de Tablao Flamenco | Tarantos

Consulta l'agenda de concerts

Subscriu-te al Newsletter

Sessions Tarantos FlamencoVeure vídeos
Descobreix la nostra galeria de videos i gaudir de les millors actuacions
Galeria de fotosVeure fotos
Et mostrem una selecció de les millors fotografies d'actuacions, artistes, ambient, etc. Una bona manera de tenir una idea de la nostra sala.
  • 18917

    El siempre esperado nuevo disco de Paco de Lucía está a punto de ver la luz. 'Canción andaluza' es ese álbum tan rumoreado en el que el guitarrista declara su amor por la copla española -aunque a él no le gustara esa denominación- y, en concreto, por la...

Radio Tarantos Flamenco
A small sample of the artists who pass through our room this month

Espectacle Flamenc

Per a molts, Barcelona és, després d'Andalusia i Madrid, la tercera gran capital del flamenc a Espanya. Sobretot, Barcelona és una capital que atresora un nombre important d'aficionats exigents, que en molts casos han trobat entre el tablao de Los Tarantos un lloc on gaudir del millor flamenc que es pugui escoltar en aquest país. Una sala escollida per molts artistes per iniciar o consolidar la seva carrera.

Coneix Los Tarantos, el millor xou flamenc de Barcelona

Els Tarantos portem des de 1963 com a referent indispensable de la ciutat. Apropant al nostre públic el millor espectacle flamenc de Barcelona, ​​basat en el toc, el cant i el ball. El nostre tablao ha combinat el talent emergent amb figures consolidades del flamenc, han passat artistes de la talla d'Moraíto Chico, Pepe Habichuela, Enrique de Melchor, Paco Cepero, Tomasito, Pedro Javier González, Rancapino, Eva la Yerbabuena, Karime Amaya o una llavors jove promesa: Niña Pastori.

L’art flamenc en la seva màxima expressió en el nostre tablao flamenc

Espectacles de flamenc que no deixés a ningú indiferent, amb un xou flamenc consolidat que es realitza tots els dies de l'any en sessions de 30 min a les 19:30, a les 20:30 ia les 21:30 (afegint una quarta sessió en època d'estiu a les 22:30). Cada setmana comptem amb un grup diferent de flamenc, format per balladores i balladors, cantaors i cantores, que ens mostren amb magnificència l'art flamenc. Vine i viu el millor show flamenc de Barcelona!

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats