HISTÒRIA

Cap a finals de 2013, el grup Mas i Mas –empresa amb més de dues dècades al servei de la música en viu i les sessions de discoteca– va començar a treballar una nova línia i identitat de la sala Tarantos, creant TARANTOS CLUB. Fins aquell moment, la sala, en el seu horari nocturn, era una discoteca centrada en la música dels anys 80, el pop i les sonoritats més comercials. Amb l’aparició de Tarantos Club, l’espai es va apropar a les sessions de djs i bandes d’estils més alternatius com el soul i el surf, amb una molt bona rebuda per part del públic barceloní.

De cara el 2015, la programació, dirigida per Dj Kerito, Joe Cabana i Hal9000, vol anar una mica més enllà, lligant-se a les tendències actuals que fan de l’indie un dels estils més punyents dels nostres dies. D’aquesta manera, en el terreny del directe, s’organitzarà el cicle BACK TO THE ROOTS. Aquestes festes se celebraran una vegada cada dos mesos i portaran a la Ciutat Comtal 2 concerts de bandes punteres d’indie rock que serviran a l’audiència barcelonina el millor rock alternatiu que es cou dins les nostres fronteres. 

Per altra banda, en el terreny de les sessions de discoteca es comptarà amb un planter de djs residents de primer ordre, com són:

Hal9000 – 2006 va ser L'any en què va començar l'Odissea per Hal9000; on va començar a punxar a la sala BeCool, Dipòsit Legal o el Fantàstic Club. Des de les més guitarres brutes, fins el so més Britpop, passant per l'Indie més contundent a l'electrònica més actual. És difícil mostrar-se indiferent a una de les seves sessions. Fins La data, s'ha passejat per un munt de discoteques de ot el país com Razzmatazz, Apolo, La [2] de Nitsa, BeCool, Sidecar, KGB, l'Ajuntament, BeGood, Pujar, Manchester Bar, Démodé, Fantàstic (Barcelona), Salamandra 1 i 2, Dipòsit Legal (Hospitalet), Clap, Teatre, Centre, 54 (Mataró), i Cau, sopant Zero, Loop (Tarragona), Pasternak (Vic), Stroika (Manresa), Pilée, Oniria (Reus) de 2046 (Granollers), Insitu (Andorra), Blas, Hit Me, Balboa (Sabadell), Faktoria d'Arts de Berlín, Velcro, Vynil (Terrassa), Arrikitown (Cornellà), Rubik (Vilassar), Cloe (Girona), Els Paul (Lleida), Nylon (València), Estèreo, Bizz'art, REM (Múrcia), Kraken (Alacant), Soho (Gijón), Blend (Corunya), Zeppelin, Radiola, Malababa (Castelló), Murri (Toledo), Kursaal (Donosti), Palau d'Esports Arena (Bilbao), Heineken / Marco Aldany Pirandello 1 i 2, Vuit i Mitjà, Elàstic, Nells (Madrid). A més a més, ha telonejat o tancat concerts de The Horrors, The Vaccines, Crystal Fighters, These New Puritans, Infadels, Love Of Lesbian, Triángulo de Amor Bizarro, We Are Standard, Polock, La Habitación Roja ... festes de Gràcia el 2012, 2013, 2014, Festival de Let 2009 i 2011 (Hospitalet), Festimad 2011 (Madrid), Embassa't 2010 i 2012 (Sabadell), i Palmfest 2013 (Tarragona). També esta el càrrec dels comandaments de Cooltura 9000, Programa de ràdio que es realitza tots els dimarts a Cooltura FM a les 21h. 

Glass Hat – Déu beneeixi l’heterodòxia. A mig camí entre el músic, el “punxadiscs” i el showman, dj Glass Hat és una de les vacunes més saludables contra la uniformitat i la reducció snob que intoxica amb massa freqüència les nits de la nostra ciutat. Perquè en un món tan esclau de les noves tendències, resulta imprescindible una figura com la de Glass Hat. Sense complexos i exhibidor d’una amplitud de mires panoràmica, extreu art d’allò quotidià i converteix les seves sessions en una celebració de les últimes dècades de la música popular dels 60s, 70s, 80s, 90s i d’estils com el pop, rock, indie, el house, el dance, el nudisco, la new wave i el lounge, que es donen la mà sense rancúnies. Dimarts a la nit les guitarres i l’electrònica s’estimaran.     

Bulma Beat -  Les nits de dimecres estaran a càrrec d’una de les djs més estimades del nostre país, i especialment vinculada al grup Mas i Mas des que va començar a punxar al club Moog recuperant els hits més mítics dels 80 per marcar tremendament el caràcter de la sala Villarosa. Des de llavors, ha seguit en l’escena de clubs de la ciutat, sense encasellar-se en cap estil musical, apostant pels sons més eclèctics –des dels 70s fins l’R&B, el rock, el pop, el house, el nu disco o l’EDM, entre altres–. Les seves residències a les sales Jamboree i Boulevard són sonades, però també se l’ha pogut escoltar a les mítiques festes Cupcake de la sala Apolo –que es van convertir en un referent els dijous a la Ciutat Comtal–, al City Hall, al Sidecar, a l’Otto Zutz o a l’Ocaña, entre un llarguíssim etcètera.  

Dj Kerito – Des de la seva arribada a Barcelona fa uns anys, Dj Kerito no ha cessat en la seva intenció de transmetre el seu amor per la música a tots els mortals. La seva principal motivació és fer gaudir la pista de ball i empènyer-la al moviment sense pietat a través dels millors temes indie, el rock dels 60s i 70s pels moments més psicodèlics, els hits electrònics i ballables dels 80s o les grans cançons que ens van deixar les dècades dels 90s i 00s. Després de passejar-se amb èxit per La [2] de l’Apolo, Sidecar, Fantástico, Plástico, Minusa... li arriba el torn a Tarantos Club!

Joe Cabana – Els dijous estaran liderats a la cabina per Joe Cabana, un dj amb un rang de gèneres tan diversos que és impossible saber amb què ens sorprendrà a cada moment. Per això s’amaga rere diversos àlies, com The Diplomatics o Pink Doves, que li permeten donar regna solta a la seva imaginació i llibertat de reinventar-se contínuament, combinant la seva faceta més clàssica amb la més avantguardista. La seva àmplia trajectòria inclou 3 discos de llarga duració com a dj i teclista del grup O.S.D, la direcció de diversos espais radiofònics i la programació i direcció artística de diverses sales, com Liquid o La Boîte Barcelona. Un dels grans.    

 

Concerts: de 00h a 02h

Sessions de djs: a partir de les 02h

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats