Sessió CABANA & PABLO CEBRIAN a Barcelona

Agenda completa

Pablo Cebrian als Tarantos club de pop rock de Barcelona.

CABANA & PABLO CEBRIAN

10€ Taquilla
Dissabte 8 Agost 2015
Descripció

Amb tan sols 13 anys va despertar la seva passió per la música electrònica. Va començar a atresorar vinils de Chemical Brothers, Larry Heard, New Order, Steve Lawyer, Hot xip, Laurent Garnier, Moby, Daft Punk, Tiga, Depeche Mode, Underworld ... I a amarar-se de les sessions d'aquests genis per començar així el seu propi camí tenint-los a ells com a referència.

Aviat va començar a punxar en petits locals de la seva ciutat natal i a poc a poc es va adonar de la importància que la música començava a tenir en la seva vida i desitjava que el seu futur es veiés lligat a ella. Els seus esforços no van caure en sac foradat i participar en un concurs de joves promeses de l'electrònica, el qual va guanyar, li va permetre començar com a dj. professional...

Des de llavors no ha parat. Ja fa més de quatre anys que és resident i promotor a la sala La3 Club, la discoteca més avantguardista que ens ofereix la ciutat de València on Pau ens delecta amb el seu savoir faire. Mostra d'això és que ha punxat braç a braç i compartit cartell amb mestres com 2manydjs, Boys Noize, Ángel Molina, Felix DaHousecat, Damian Schwartz, Ekkohaus, Funk D'Void, Andrew Grant, Kevin Griffiths, Alex Jones, Silicoun soul, The Whip, Justin Robertson, Azari & III, The Magician, Alex Metric ... Entre d'altres. A més, això li ha proporcionat una porta d'accés al reconeixement fora de la capital del Túria, en festivals com SOS // Múrcia, Low Cost // Benidorm, Electro Pop // Moncada o Arenal Sound // Borriana i clubs com Rattlesnake of Angel and The Russian Club // London, No Vanity Partys // New York, Jamboree Dance Club i Apol·lo Club // Barcelona, ​​Pikes Hotel i Sants Hotel // Eivissa, Kafka Club // Sevilla, Safari Club // Múrcia, Safari Club, Marmarela Club i Kraken Club // Alacant, Castís Club // Màlaga, Nells Club // Madrid o Cultura Club // Palma de Mallorca. Aquesta trajectòria l'ha portat a obtenir noves residències i fitxar per Rock Night Agency a Eivissa com a empresa de management.

Sumat a l'electrònica, el seu pilar fonamental, Pablo va descobrir en 2008 un altre vessant per explotar el seu potencial creatiu, l'Indie / rock. Això li fa crear unes sessions molt dinàmiques barrejant hits internacionals amb música electrònica donant com a resultat un treball de gran qualitat al mateix temps que gamberro. Vaja, que no deixa indiferent a ningú. Transmet el bon rotllo que busca la gent sense deixar de banda la serietat i responsabilitat que implica agafar els comandaments de vaixells tan importants com els abans esmentats.

A la xarxa

http://cebrianmusic.com/
facebook

Sala:
Tarantos Club

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats