Sessió DJ KERITO & VIKTOR OLLE a Barcelona

Agenda completa

Kerito & Viktor Ollé als Tarantos club de Barcelona.

DJ KERITO & VIKTOR OLLE

10€ Taquilla
Dissabte 5 Setembre 2015
Descripció

Viktor Ollé,

Nascut a Barcelona el 1973, des de curta edat les influències provinents del Rock, Punk, New Wave i so Manchester van ser modelant els seus gustos musicals sense etiquetar en cap d'ells. La seva formació a través de la música, més el continu descobriment de noves bandes, van passar a formar part del seu dia a dia i amb això la seva assiduïtat als concerts de grups independents i noves tendències electròniques, però no va ser fins a l'any 2000 quan va començar a desenvolupar la seva faceta davant d'una taula de mescles.

Actualment és resident des de 2009 cada dimarts a la Sala APOLO dins dels coneguts Crappy Tuesdays, TARANTOS CLUB, Bocagrande des de 2010 i soci dels projectes POPCORN i CRIT! Ha actuat i se'l pot veure per clubs com: Space (Eivissa), Vibes (Hong Kong), KGB, Lexington (London), Lido (Berlin), Boujis, Sala Siroco (Madrid), BeCool, El Cargol, LA3, pacha (Eivissa), Nylon, 101 Club (Bilbao), Sala Salamandra, Rock Nights Eivissa, 2046, City Hall, Plastic (Milan), La Moderna, Confetti (Alacant), Diposito Legal, Murray (València), Zero Tgn, Sidecar, Obvi (Sevilla), Blas! Extreme sports esdeveniment de Movistar, Burton Total Fight Festival 2010-2011-2012-2014, Palmfest Festival 2014, electropop Alfara 2014, Comte Godo ATP Tour 2014, Sant Miquel Snow Beer Tour 2011, Festival Interior i en els diferents locals per on reclamen les seves sessions carregades d'indie, nu disc, rock, 80 s, dance, electrònica, funk, sense deixar de banda tots aquests grups que van marcar les seves influències.

Kerito,

Des de la seva arribada a Barcelona fa uns anys, Kerito no ha deixat enrere la seva intenció de fer arribar a les pistes de ball el seu amor per la música, per fer-te gaudir i que moguis l'esquelet sense parar, ho demostra amb els millors hits d'indie , rock dels 60 i 70 per als moments mes psicodèlics, recordant els temes electrònics i ballables dels 80, fent saltar a tothom amb les grans cançons que van deixar les dècades dels 90 i 2000, i gaudint de la música més actual i d'avantguarda. Després de ser habitual a l'Apolo, Sidecar, Fantàstic, Plastic, Minusa ... per fí ha arribat a la sala Tarantos del Jamboree i segur que no et deixarà indiferent, ni a tu ni a les teves cames.

Sala:
Tarantos Club

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats