Sessió KERITO & DJ FACERADIO a Barcelona

Agenda completa

Dj FaceRadio als Tarantos club de Barcelona.

KERITO & DJ FACERADIO

FaceRadio Tube

10€ Taquilla
Dissabte 15 Octubre 2016
Descripció

Darrere Faceradio, es troba Antonio Peiró. Gandià de naixement, vivaç, i apassionat per la música, el 2010 decideix crear i impulsar FaceRadio Tube, una pàgina de Facebook en la qual comparteix els seus gustos musicals. És després de l'èxit del seu projecte quan des de la mateixa pàgina s'anima a endinsar-se al món dj. Autodidacta de professió, comença punxant en petits locals, i un any després ja passejava les seves sessions per les millors sales del panorama nacional.

Resident a La3 (València) i habitual en Ochoymedio (Madrid) i Plàstic (Barcelona), ha punxat en llocs com la main de Razzmatazz, Sidecar (BCN), Zoològic (Madrid), Obbio (Sevilla), Vogue (Granada) i Mondo (Vigo) entre moltes altres, a més d'Scala i The Coronet a Londres, després dels concerts de grups com Love of Lesbian, Lori Meyers i Vetusta Morla. També ha passat per festivals com Arenal Sound (2012) o Ebrovisión (2013) entre d'altres.

Dj d'estil polivalent, combina el pop rock indie i les guitarres amb la indie-electrònica, el nu-disc i les mescles de temes dels vuitanta, adaptant-se en les seves diferents vessants on les novetats més recents i acabades de sortir del forn, els hits i l'electrònica més ballable es fusionen per garantir l'èxit d'aquestes nits en què no decau el ritme, la intensitat és una constant i les ganes de donar-li a la sabatilla queden saciades.

A la xarxa

http://www.faceradiodj.com/
facebook

Sala:
Tarantos Club

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats