Actuació DEL CALIFATO a Barcelona

Agenda completa

DEL CALIFATO

DEL CALIFATO

17€ Taquilla
Web
Diumenge 16 Juny 2019
Components

Aina Núñez bailaora, Daniel Navarro bailaor, Marc López guitarra, Alfonso Aroca teclat, Pablo Gómez cajón, Raúl Levia cante i Ana Brenes cante.

Descripció

Donem la benvinguda al bon temps! Aquest mes de juny tindràs un passi més per nit en Tarantos. Comencem aquesta temporada amb la gran Aina Núñez que omplirà les nostres taules amb la seva ànima flamenca.

Combinant la pedagogia i els escenaris, Núñez ha trepitjat les principals ciutats de la seva Espanya natal i de la resta del món. Alguns dels seus treballs més destacats són: : “Lejana y Sola”, “Una mujer fue la causa”, espectacle presentat en més de 25 escenaris, i el muntatge coreogràfic d’ "El mal querer" de la cantant Rosalia. Aquesta vegada estarà acompanyada pel bailaor cordovès Daniel Navarro, qui va guanyar el premi Mario Maya al Concurs Nacional d’Art Flamenc de Cordoba, un dels més prestigiosos del món del flamenc, i qui ha treballat amb primeríssimes figures del gènere: de Cristina Hoyos a Vicente Amigo, passant per Chano Domínguez, Antonio Canales i El Pele.

Acompanyats del reconegut Alfonso Aroca al teclat, Marc López a la guitarra, Pablo Gómez al cajón, Raúl Levia i Ana Brenes al cant.

Vine a Tarantos Live Flamenco i viu la màgia flamenca de la mà d'aquests grans balladors en l'espectacle "Del Califato".

https://www.youtube.com/watch?v=Q8FqL8v5p0o&feature=youtu.be

Sala:
Tarantos

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21
info-tarantos@masimas.com

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats