Actuació FLAMENCO Y ALGO MÁS a Barcelona

Agenda completa

FLAMENCO Y ALGO MÁS

FLAMENCO Y ALGO MÁS

17€ Taquilla
Web
Diumenge 5 Maig 2019
Components

Karen Lugo bailaora, Amador Rojas bailaor, Juanjo de Nayeli cante, Miguel de la Tolea cante, Eduardo Cortés guitarra i José de Mode cajón.

Descripció

D'origen mexicà, Karen Lugo ha estat guardonada diversos cops en festivals com els de Baile Flamenco d'Almeria i el de Danza Española i Flamenco de Madrid. També ha participat en films com “Flamenco flamenco”, de Carlos Saura, i ha col·laborat amb mestres de la categoria de Juan Carlos Lérida, Israel Varela i Alicia Carrasco. En solitari, ha presentat espectacles com “Flamencura”, “Flamenco Territorio DeMente” i “Flamenco Frequencies”, a banda de fer gires per mig món exhibint el seu talent.

Per la seva banda, Amador Rojas, deixeble del mestre Farruco, és un bailaor nascut a Sevilla, de família gitana, amb una visió molt particular del ball i amb una gran creativitat a l’hora de donar llum a noves coreografies. Amb 16 anys va entrar a formar part de la companyia La Cuadra, amb l’espectacle “Carmen”, girant durant cinc anys per tot el món, i aviat va començar a ésser sol·licitat per participar a projectes de personatges de la talla de Manuela Carrasco, Juana Amaya, Antonio Canales o la família Montoya. També ha integrat la companyia d’Eva Yerbabuena i ha estat guanyador de nombrosos premis.

https://www.youtube.com/watch?v=BbWCH_NnBaQ

Sala:
Tarantos

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21
info-tarantos@masimas.com

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats