Actuació Jaco Abel & Familia Amador PataNegra a Barcelona

Agenda completa

Jaco Abel

Jaco Abel & Familia Amador PataNegra

8€ Taquilla
6€ Web25% Dte.
Diumenge 11 Març 2012
Components

Ball:

Patricia Ibañez Romero

 

Músics:

Pepe de Pura: Cante

Jaco Abel: Guitarra Eléctrica Flamenca

Ramón Amador: Guitarra Flamenca

Luis Amador "Pata Negra": Cajón

 

Descripció

Sales


Dades
Posició en els destecats/galeria: 
1
Preu Web: 
6€
Preu Taquilla: 
8€
Gènere musical: 
Flamenco
Local: 


Foto
Foto: 
Jaco Abel
Apareix a galeria destacada?: 
SI

Components: 

Ball:

Patricia Ibañez Romero

Músics:

Pepe de Pura: Cante

Jaco Abel: Guitarra Eléctrica Flamenca

Ramón Amador: Guitarra Flamenca

Luis Amador "Pata Negra": Cajón

Mas i Mas presenta una setmana única del 5 al 11 de març, amb la presència per primera vegada en un Tablao Flamenco del guitarrista elèctric Flamenc Jaco Abel juntament amb la reconeguda Família Amador "Pota Negra" de les 3.000 habitatges de Sevilla.

Patricia Ibañez:

Bailaora des de molt aviat, Patricia Ibáñez neix a Jerez de la Frontera, i amb només cinc anys despunta en aquest art actuant al Teatre Villamarta de Jerez de la mà del professor Cristóbal "El Jerez". Perfecciona els seus estudis de ball flamenc en nombrosos cursets especialitzats, amb grans artistes com Carmen Cortés, Eva "La menta", Manolo Marín, Rafaela Carrasco, Farruquito, Juana Amaya, Belén Maya i Antonio "El Pipa", amb el qual més tard seria convidada a formar part en la seva companyia de ball.

1998 és convidada pel guitarrista i compositor Paco Cepero en el "Festival Flamenc Gitano", realitzant una gira per Alemanya amb grans artistes com Diego del Morao, Manuel Moneo, José Vargas, Juan Viles entre d'altres, recorrent grans ciutats com Berlín, Colònia, Halle, Hamburg, Zurich, Frankfurt, Munic, Münster, Lübeck, etc

2003 Actua al Teatre de Madrid a la Companyia de Manuel Morao amb el seu espectacle "Gitano". Després de la seva actuació, és cridada a formar part de la Companyia d'Antonio el Pipa debutant al Festival d'Itàlica deSevilla així com també al Festival flamenc del Teatre Villamarta de Jerez amb l'espectacle "Vivències", continuant amb altres estrenes com "trilogies" , "De Cai el Ball", "Gipsy Caravan I", realitzant amb aquest últim una significativa gira per Amèrica com a parella artística de ball, per ciutats com New York, Washington, Miami, Califòrnia, Boston, Denver, Houston, San Francisco, Chicago, Toronto (Canadà), Alburquerque (Nou Mèxic) ... consumant aquesta gira al Teatre "City Center de Nova York" on aconseguiria sorprenent crítica al Diari New York Times.

2005 participa en la Festa de la Bulería d'Adra (Almeria), amb el seu propi espectacle flamenc compartint cartell amb artistes com Miguel Flores "Capullo de Jerez", Carmen de la Jara i David Lagos. Un any després obtiena una beca a la Fundació Cristina Heeren de Sevilla.

2007 participa en el Concurs Nacional de Còrdova quedant finalista del Premi Eduardo Serrano "El Guitó", i obté el 1 º Premi en el Concurs d'Art Flamenc "Ciutat de Ubrique". En el mateix any forma part de la Companyia que promou l'Agència Andalusa de Flamenc per al seu espectacle "Homenatge a Cadis".?

Actualment i des de l'any 2008, forma part del "Ballet Andalús", sota la direcció de Cristina Hoyos, participant en els espectacles: "Viatge al Sud" i "Romancero Gitano" amb els querealiza una gira per Argentina, Cuba i Paris.

Dirigeix ​​la seva pròpia escola de ball flamenc situada al barri flamenc de Santiago a Jerez de la Frontera, sent la directora i professora del centre i compaginant aquesta activitat amb nombrosos cursets per l'estranger i actuacions en solitari amb el seu propi espectacle flamenc.

Pepe de Pura:

Pepe de Pura és un cantaor sevillà adobat al enrere de les més grans companyies del seu temps. Va començar en el flamenc a través del seu ambient familiar, però aviat es va convertir en un professional de prestigi gràcies a les seves col · laboracions amb mestres com Farruco, Mario Maya o Manuela Carrasco.

Ha treballat també per a artistes com Israel Galván, Belén Maya, Javier Barón o Antonio Canales, entre d'altres. Des de 2002 forma part de la companyia d'Eva Yerbabuena. Actualment, és un dels cantaores per al ball més importants del gènere.

Jaco Abel:

Sensible, camaleònic, fill d'artistes flamencs.

Amb una forma molt diferent d'interpretar a la guitarra elèctrica, ressò de la seva herència flamenca i autodidacta en l'instrument en el seu segon i revelador treball "Flamenc Elèctric" 2006 es va obrir la porta a la Guitarra Elèctrica Flamenca, un nou so dins de la tradició del flamenc gitano més pur i al mateix temps una nova perspectiva i so dins l'ampli món de la guitarra elèctrica internacional.

Compaginant concerts Internacionals ia Europa, al juliol 2011 ha editat el seu tercer CD "Ayaya". Flamenc d'origen i pertanyent a l'època daurada de la "Andalusia Romàntica", de fa entre 100 a 120 anys enrere. Música interpretada en la guitarra elèctrica flamenca i inspirada en els mestres: Ramón Montoya, Sabica, Niño Ricardo, Nena de les Pintes, Mandeli, Habichuela, etc ....

Ha treballat amb:

Estrella Morente, Barberia del Sud, José "el Francès", Niña Pastori, Joaquín Corts, Ketama, Barberia del Sud, Bernardo Parrilla, Antonio Carmona, Javier Colina, Farruquito, Pepe Habichuela, Luis Amador, Paquet, Carles Benavent, Tomatito, Nen Josele, Jorge Pardo, Chano Dominguez, Pata Negra, Antonio Agujetas, Ramón "el Portuguès", Diego Amador, Enrique Piculabe, etc ...

Ramón Amador:

Ramon Amador Heredia neix: a Sevilla un 4 de octubre de 1985, de la saga ¨ Amador ¨ fill de Ramon Amador, als 12 anys participa en un espectacle anomenat ¨ SABA NOVA ¨ on comparteix escenari amb grans artistes de la talla de ¨ ANGELITA VARGAS ¨, ¨ L'vareta ¨, ¨ L'BOBOTE ¨, ¨ MARIA VIZARRAGA ¨, etc ...

Als 14 anys comença la seva carrera com a guitarrista professional en el Tablao Flamenco ¨ ELS GALLS ¨ on s'instal · la una temporada de 3 anys, també participa en prestigiosos tablaos com ¨ EL ARENAL ¨, ¨ EL MUSEU DEL BALL FLAMENC ¨,, durant aquest temps també participa en grans companyies com: EVA LA YERBAGUENA ¨, on participa en espectacles com: ¨ EVA ¨, ¨ 5 DONES 5 ¨. CRISTINA HOYOS, on participa en espectacles com: ¨ AL COMPAS DEL TEMPS ¨, ¨ TERRA DINS ¨. BALLET FLAMENCO DE CATALUNYA, on participa en espectacles com: ¨ VIATGE AL SUD ¨, ¨ ROMANCERO GITANO ¨, ¨ POEMA DEL CANTE JONDO ¨.

A col · laborat amb artistes com: ¨ EL TOROMBO ¨, "JUAN DE JUAN", Jairo Barrull, Juan Jose Jaen ¨ EL JONC ¨, Juan de Juan, Susana Casas, Juan Jose Amador, ¨ ENRRIQUE EL EXTREMEÑO ¨, ¨ GUADIANA ¨, ¨ LA TANA ¨, DIEGO AMADOR EL Churri, RAIMUNDO AMADOR, JOSE LUIS RODRIGUEZ, ISRAEL VARELA, etc ....

PREMIS:

Es a presentat només a un concurs: FEDERACIÓ DE PENYES D'ANDALUCIA, on va ser:

2 º Premi, entre 60 guitarristes l'any 2010.

Luis Amador:

Fill de Rafael Amador component del grup "POTA NEGRA", va iniciar la seva carrera com a percussionista, acompanyant el grup "POTA NEGRA" als 10 anys, passant a tocar la bateria als 15 anys.

 Als 17 anys passa a ser el percussionista de Diego Amador acompanyant en nombrosos directes així com en la gravació dels seus discos: Piano Jondo i Rio dels Canasteros.

En la seva fructífera i prematura carrera musical a acompanyat a grans figures del flamenc com: Fernando terratrèmol, Diego del Morao, Raimundo Amador, Juan José Amador, Diego Carrasco, Tomatito, Echegaray, la Susi, Agustin Carbonell "el bola", Juan Carmona, família Fernandez, Pau Ruben Maldonado, Manuel Parrilla, la "Macanita",

Josemi Carmona, Farru, Joaquín Corts, Pepe Habichuela, Maria Toledo, Aurora Losada, Rosario La Tremendita, Rafaela Carrasco, Concha Jareño, Amador Rojas, Antonio Canales, Farruquito, i un llarg etc ...

Com a músic contemporani ha saltat les barreres del flamenc acompanyant músics de les més diverses fonts musicals com ara: Chick Corea, Michel Portal, Jovino Sants Net, Adam Rapa, Dave Holland, Jaco Abel, Free Hole Negre, Guillermo McGuill, Javier Colina, Carles Benavent, Jerry Gonzalez, Jorge Pardo, Maurizio Rolli, Israel Varela, Hiram Bullock, etc ...

La seva àmplia experiència en gravació de disc es reparteix amb artistes com: Diego Amador, Terratrèmol, Adam De la Muntanya, Pau Ruben Maldonado Jorge Pardo, Jaco Abel, Lole Montoya, Potito, el "Xato" de Malaga, Israel Varela, Bernardo Parrilla, Joaquín Corts.

URLs/Xarxes Socials
myspace: 
http://
youtube: 
http://
twitter: 
http://
facebook: 
http://


Dades Atiza
Estat: 
Publicable
Tipus: 
Concert

A la xarxa

http://www.jacoabel.com/

Sala:
Tarantos

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21
info-tarantos@masimas.com

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats